Team

Het kantoor Sinacco staat onder leiding van Jurgen Sinnaeve, telt ondertussen 15 medewerkers en groeit gestaag. U kunt steeds rekenen op een professioneel en dynamisch team met jaren ervaring. In 2020 werd het kantoor volledig verbouwd om Futurproof te worden en nog beter bereikbaar te zijn en meer faciliteiten te bieden aan de klanten.
Het kantoor kan steunen op een groot netwerk van notarissen, advocaten, revisoren, HR consultants en andere sectorspecialisten.


Jurgen Sinnaeve

Jurgen Sinnaeve

Sinnaeve Accounting & Consulting werd opgericht begin 2009 door Jürgen Sinnaeve

Jürgen Sinnaeve was voordien werkzaam bij één van de grootste Vlaamse accountantskantoren als bestuurder en vennoot. Hij besloot in 2009 volledig zijn eigen weg in te slaan. Hij kan ondertussen terugblikken op meer dan 22 jaar ervaring. Tevens is hij extern accountant en belastingconsulent sinds 2004.

Hij is actief in ondernemersmidden en reeds enkele jaren peter in het Plato Vlaanderengebeuren van Voka en de Vlaamse overheid. PLATO is een intensief begeleidings- en ondersteuningsproject voor kmo-bedrijfsleiders, gebaseerd op het peterschapsprincipe. Hierbij wordt de kennis van de peter overdragen in specifieke domeinen. Tegelijk wordt er gewerkt aan ervaringsuitwisseling en netwerkvorming. Hij is tevens actief in aantal adviesraden bij bedrijven.

Jürgen Sinnaeve
Gecertificeerd Accountant – Belastingsadviseur
Bachelor Bedrijfsmanagement optie boekhouden –accountancy
Bachelor Fiscaliteit
E: jurgen@sinacco.be
Tel +32 50 70 90 01