Onze diensten

Als bedrijf kunnen we er niet onderuit. De volledige boekhouding en financiële administratie dienen nu eenmaal te worden uitgevoerd. En dat dient met de nodige zorg en kennis van zaken te worden aangepakt.

Kiest u als bedrijf om alles intern uit te voeren of om deze taken uit te besteden? Of verkies je eerder een partner die mee over de schouder kijkt terwijl u intern het meest werk uitvoert. Wij werken volledig aangepast aan uw bedrijf en groeien mee met uw bedrijf.

Ongeacht u een kleine zelfstandige of grote KMO bent, Sinnaeve Accounting & Consulting wil graag uw partner zijn. Mail info@sinacco.be voor meer info en vragen.

Welke diensten bieden wij?  Lees hieronder meer.


Boekhouden

Boekhouden

Het volledige administratieve proces. Het verwerken van alle boekhoudkundige documenten.

Van het inboeken van facturen, de BTW aangifte tot en met het afsluiten van het boekjaar met een eindbalans en jaarverslag. Dit alles blijft een nauwkeurige opdracht. Checken en dubbel checken. Zorgen dat alles correct is. Dat is wat we elk dag doen met ons team. Alles van A tot Z.

Ook bij een belastings- of BTW controle staan we klaar. Als bedrijf heb je hiervoor een partner nodig met kennis van zaken en vooral iemand die sterk in zijn schoenen staat. Deze partner zijn wij bij Sinnaeve Accounting & Consulting

Accountancy

Accountancy

Accountancy vormt de basis voor het inzicht in uw onderneming. Het samenstellen en beoordelen van de jaarrekening, balansen en andere financiële rapporten zijn cruciaal voor ieder bedrijf. Betrouwbaarheid, tijdigheid en volledigheid zijn daarbij ons uitgangspunt, net als een heldere analyse en advies over de financiële positie van uw onderneming. Deze informatie is noodzakelijk voor het nemen van beslissingen en de financiële gezondheid van uw onderneming.

Fiscaliteit

Fiscaliteit

Als bedrijf ben je onderworpen aan verschillende vormen van fiscaliteit. Gaande van taksen, BTW en belastingen.  Als ondernemer zie je dikwijls het bos niet door de bomen en dit zeker als het op fiscaliteit aankomt. Als bedrijf is het noodzakelijk om met de juiste kennis van zaken het fiscale proces optimaal te benaderen. Want uw bedrijf dient op een financieel gezonde manier te kunnen blijven groeien.

Bij Sinnaeve Accounting & Consulting blijven we ons frequent bijscholen omtrent fiscaliteit. Zo geven we het beste fiscaal advies. Op maat voor uw bedrijf en uw persoonlijke situatie.

Dit alles correct volgens de regels en recente wetgevingen.

Consulting

Consulting

Consulting is de waaier van diensten en adviezen die geleverd worden binnen een bepaald gebied. Deze expertise gebeurt op een objectieve en onafhankelijke manier specifiek op maat van de klant.

Dit kan zijn in het kader van de verschillende processen in een onderneming, managementvraagstukken, opzetten personeelsstructuur, organisatie van de onderneming en verloning, strategie, SWOT-analyse, juridische consulting, overname of overlating bedrijven, investeringsprojecten, …

Financieel advies

Financieel advies

Alle adviezen gebeuren op een onafhankelijke en vrijblijvende manier. U beslist zelf of u iets wil aanvangen met het ontvangen advies. Dit steeds op een transparante en proactieve manier.  Dit is ook een waarde die we hoog in het vaandel dragen. Dan pas is er een optimale wisselwerking en kan advies waardevol gaan werken.

Het begint met luisteren. Natuurlijk moeten we steeds over alle nodige details beschikken. Dan pas kunnen we het beste financiële advies geven. Als we reeds samenwerken omtrent andere diensten, dan beschikken we meestal over de meeste details.

Wanneer heeft u financieel advies nodig? Binnen een bedrijf zijn er dikwijls zo’n momenten. Bij het opmaken van een financieel plan bijvoorbeeld. Of als er bepaalde risico’s hangende zijn in het bedrijf. Als er geld bespaart moet worden. Als de nodige bedrijfstargets behaald dienen te worden. In iedere groeifase is het juiste financieel advies noodzakelijk. De cijfers laten spreken en adviseren.

Het juiste financieel advies op het juiste moment kan u en uw bedrijf veel geld sparen of voorkomen dat er verliezen geleden worden.

Financial coaching

Financial coaching

Hadden we al gezegd dat we doeners zijn? Harde werkers. Zoals elke West-Vlaming toch? Maar we doen dat met ons hoofd, want daar zit alle kennis. En die kennis dragen we graag over aan u en uw bedrijf.

Wij begeleiden u en uw onderneming nauwlettend en houden de financiën nauw in de gaten. Waar nodig helpen we u optimaliseren en bijsturen. Meestal gebeurt dit tijdens de groei van uw onderneming of  bepaalde evoluties die zich in het bedrijfsgebeuren voordoen.

We volgen samen met u de gemaakte financiële planning, kasplanning, budgetten en liquiditeitsplanning op. Dit kan zowel op korte of lange termijn zijn.

Bedrijf starten

Bedrijf starten

U hebt plannen om een nieuw bedrijf of vennootschap op te richten?

Bij Sinnaeve Accounting & Consulting hebben we door de jaren heen vele starters en ervaren ondernemers geholpen bij het opstartproces van een nieuw bedrijf. 

Welke vorm past het best bij u? Een eenmanszaak, BVBA, NV of andere vennootschapsvorm? Dat hangt af van uw plannen en uw aanpak. We adviseren van bij het begin en blijven dit opvolgen. Zo kunt u de juiste keuzes maken.

Startersbegeleiding :
Wat doen we precies bij het oprichten van een nieuwe onderneming of vennootschap? Alles eigenlijk. Van het opmaken van het financieel en ondernemersplan, het opstellen van de statuten t.e.m. de volledige opvolging bij de notaris.

Klaar om samen te werken?
U bent welkom op ons nieuw kantoor te Zedelgem (centraal tussen Brugge en Torhout).  Neem hier contact op of mail met Jürgen Sinnaeve op info@sinacco.be